fredag 23 juli 2010

Fredag 23 Juli

Igår var det en rikigt härlig dag. Jag och grabben tog oss en sväng och köpte lite fina kläder åt min kompis lille son som skulle komma på besök. Efter det så åkte vi hem slog in bebis kläderna i julpapper och drog till hamnen där sonen kunde ta sig ett svalkande dopp. Nog att han blev svetting på hemvägen igen när han cyklade men vad mysigt det är att kunna åka hemifrån en stund själva.

När vi kom hem så dröjde det inte länge förrän vi fick västerås besök : ) och vilken söt liten kille hon fått. Han var ju så liten. Och det är 7 år sedan jag höll nåt så litet. Det var helt fantastiskt.

Dagen i dag började allt annat än bra men så är det ibland. Visst är det härligt att bli uppretad i onödan. Bara för att hämnas resonera att det känns så skönt efter man hämnats, så antar det måste kännas skönt nu när man får ha en irriterad tjej. Så kan det bli.

Det var skönt att få vara ensam en stund hemma få lite egen tid att bara vara. Laga mat till sig själv. Se på tvn precis vad jag nog behövde. I förrgår var vi i borås djurpark hela familjen och visst tog det på krafterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar